Comenceu ara mateix a millorar l'eficiència de les seves màquines.
Sol·liciti una prova totalment gratuïta

  Prova gratuïta

PREGUNTES FREQÜENTS

Conegui més en detall la nostra solució de control de producció SmartMon. Aquestes són algunes de les consultes més freqüents sobre la nostra plataforma:

La plataforma SmartMon està indicada per a fàbriques de tot tipus. Incloent processos manuals i tota mena de màquines automàtiques o simplement manuals . Augmenta la productivitat amb un ràpid retorn de la inversió (ROI). En només 3 mesos des de la seva implantació i posada en marxa ja millora fins a un 20% la seva productivitat.
Les peces produïdes es comptabilitzen mitjançant IOT un equip Wireless que envia la informació de producció al servidor. També poden utilitzar-Plcs de mercat de diverses marques com Siemens, Omron. A l’hora s'envien les dades al servidor per al seu procés.
Les dades es recullen mitjançant tablets standart o pcs a peu de màquina. Les dades com els motius d'aturada, mermes, controls de qualitat, empleats etc ... s'imputen d'una forma molt senzilla i ràpida. Deixant temps a l'empleat per realitzar les seves tasques.
Efectivament, pot muntar-vostè mateix. A més podrà utilitzar plcs, tablets i ordinadors standart per a la recopilació de dades.
No és necessària la instal·lació de cap programari addicional en els seus equips ja que tot l'entorn s'executa directament al navegador (Chrome o Firefox).
Depenent de la quantitat de mòduls podrem adaptar al preu a les seves necessitats. En aquests moments disposem dels preus més competitius per a aquest tipus de plataformes, tant en programari com en maquinari.
A partir del primer dia, s'obtindran dades molt rellevants per poder millorar l'efectivitat dels seus equips. A més, a partir dels informes per períodes de temps podrà analitzar d'una forma molt gràfica les produccions, tendències i prendre les acciones correctores necesàries a partir d'informació real.
Al marge de petits controls anuals, l'aplicació és totalment personalitzable i no és necessària la intervenció de cap tècnic per afegir funcions o personalitzar els aspectes a mesurar.

Si té més preguntes sobre SmartMon, contacti amb nosaltres. info@sismaq.com

Contactar